Den originale RAM’N ramme til børnetegninger. Vi designede RAM’N for at hylde børns kreativitet. Vi vil være med til at vise børn, at den kreative proces er vigtigere end den “perfekte” tegning. Derfor er der plads til hele 50 tegninger i RAM’N. Børn kan nemt selv ramme deres tegning ind ved blot at holde tegningen op mod rammen og give den et lidt tryk. Rammen kan drejes 360 grader, så den tilpasser sig tegningen.

Du kan nemt ramme alt ind fra børnetegninger til kunstplakater. Kun fantasien sætter grænser, og så har du opbevaret alle dine skatte samtidig. RAM’N kan nemt tømmes igen ved at klikke bagsiden af, og I kan nu se udviklingen i tegningerne.

Produktspecifikationer
Mål A5: L: 24 cm, B: 18 cm, D: 4,5 cm
Mål A4: L: 33 cm, B: 24 cm, D: 4,5 cm
Mål A3: L: 45 cm, B: 33 cm, D: 4,5 cm
Plads til 50 ark
Alder fra 0 år
RAM’N er fremstillet af FSC-certificeret træ.

Nyttig information
Sammen med din nye RAM’N ramme til børnetegninger modtager du også rawplugs og lille kvadratisk træplade, så RAM’N kan dreje 360 grader. Din RAM’N ramme i eg leveres ubehandlet. Hvis du ønsker at træet skal have en mørkere glød, kan træet behandles med bivoks. Du kan vaske din RAM’N i sæbespåner og tørre den med en tør klud. Så får den sin friskhed igen og dufter dejligt af træ.

Om RAM’N
Vi skabte RAM’N for at vise vores døtre, at vi anerkender deres kreativitet og værdsætter deres kunst. Og vi ville være med til at gøre op med den præstationskultur, som presser mange børn og unge i dag. RAM’N er en kærlighedserklæring til børns kreative nysgerrighed, og til træ, godt håndværk og tidløst design. Læs vores historie her.

Følg med i RAM’N universet på facebook og Instagram.

 


Måske kan du også lide

Gavekort

kr. 250,00kr. 650,00
DKK Dansk krone
EUR Euro