Meget mere end en børneramme

Vi har hjulpet mange virksomheder med at indramme de allervigtigste ting, hvad end det er børnenes kunstværker eller arbejdsredskaber. Skal vi også hjælpe jer?

Stilfuld indramning til de allervigtigste ting

RAM’N er naturligvis perfekt til en stilfuld indramning af de personlige børnetegninger på kontoret. Men den kan også bruges til meget mere end skøn børnekunst, og vi har løst mange forskellige opgaver for de virksomheder, der har købt RAM’N i løbet af årene.

Den bliver f.eks brugt til diplomer hos Trustpilot, forskningsdokumenter på Bispebjerg hospital, undervisning og kreativ leg på Fensmarkskolen, gaver på gallerier og dagens menu på restauranter. Der er sågar en bilforhandler, som har et børneområde, hvor børnene kan tegne og hænge tegningen op i en RAM’N, mens deres forældre ser på biler.

RAM’N er særligt et hit hos vuggestuer, børnehaver og skoler, som bruger rammerne til både dekoration, leg og læring. Der er plads til 50 tegninger i hver ramme, og når et barn forlader institutionen, er alle kunstværkerne samlet i RAM’N i kronologisk orden, hvilket gør det sjovt at mindes og kigge tilbage på den kreative udvikling.

Anerkendelse og læring går hånd i hånd

Hos Kalvebod Fælled Skole har de intet mindre end 800 RAM’N hængende, godt fordelt i skolens mange klasselokaler. Udover at danne ramme om alfabetet, har hver elev en RAM’N, som bl.a. bruges til kreative skoleopgaver. Skolens runde form skaber fantastiske fællesrum og inviterer til leg og kreativ udfoldelse, og vi synes selv, at vi er et ret godt match 🙂

Det glæder os, at flere og flere skoler får øjnene op for vigtigheden af at anerkende børns kreativitet som et uundværligt element i læring.

Tøv ikke med at sende os en mail, hvis du kender en skole, som også kunne få stor gavn af nogle RAM’N til eleverne: info@ramn.dk.

Mangler du RAM'N på din arbejdsplads?

Ved køb af 10 stk. eller mere bedes du udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så sender vi et uforpligtende tilbud retur.

    Du finder også RAM'N hos...

    TOYOTA

    SPECIALSKOLEN FENSMARKSKOLEN

    BISPEBJERG HOSPITAL