Pift arbejdspladsen op med RAM'N

Vi har hjulpet mange virksomheder med at indramme de allervigtigste ting, hvad end det er børnenes kunstværker eller arbejdsredskaber. Skal vi også hjælpe jer?

RAM'N - meget mere end en børneramme

Vi har løst mange forskellige opgaver for de virksomheder, der har købt RAM’N i løbet af årene. De fleste af dem har fået løst en udfordring med at udstille børnetegninger på en smart, praktisk og æstetisk måde. Særligt vuggestuer, børnehaver og skoler bruger rammerne til dekoration, leg og læring. Ydermere, når barnet forlader institutionen, er alle dets kunstværker samlet i RAM’N i kronologisk orden.

Mange børnetegninger hænger også på kontorer, hvor kunder har meldt tilbage, at de opnåede en let og flot løsning. Med børnetegningerne i RAM’N blev kontoret mere personligt, men bevarede stadig et stilfuldt udtryk. Blandt vores kunder tæller også tandlæger og læger. Der er sågar en bilforhandler, som har et børneområde, hvor børnene kan tegne og hænge tegningen op i RAM’N, mens deres forældre ser på biler.

Flere får også øjnene op for, at RAM’N kan bruges til meget mere end skøn børnekunst. Den fås i mange forskellige looks og passer til enhver virksomhed. Den bliver f.eks brugt til diplomer hos Trustpilot, forskningsdokumenter på Bispebjerg hospital, undervisning og kreativ leg på Fensmarkskolen, gaver på gallerier og dagens menu på restauranter.

Toyota

Specialskolen Fensmarkskolen

Bispebjerg Hospital

Kontakt os her

Ved køb af 10 stk. eller mere bedes du udfylde vores kontaktformular nedenfor. Så sender vi et uforpligtende tilbud retur.