fbpx

Børnetegninger fortjener da at blive rammet ind, ikke? Giv kunstværkerne den hyldest de fortjener med en RAM’N ramme i røget eg. Det er nemt at ramme tegningerne ind. De skal blot holdes op mod rammen og have et let tryk, og så er de rammet ind som et kunstværk fortjener. RAM’N er ikke kun til børnetegninger, men rammer også smukt kunstplakater, madplaner mm. ind. Der er plads til 50 ark og rammen kan dreje 360 grader. Når RAM’N skal tømmes, klikkes den nemt af på bagsiden, og I kan nu se udviklingen i tegningerne.

Produktspecifikationer
Mål A4: L: 33 cm, B: 24 cm, D: 4,5 cm
Mål A3: L: 45 cm, B: 33 cm, D: 4,5 cm
Plads til 50 ark
Alder fra 0 år

Nyttig information
Rammen leveres ubehandlet. Hvis du ønsker at træet skal have en mørkere glød, kan træet behandles med bivoks. Du kan vaske din RAM’N i sæbespåner og tørre den med en tør klud. Så får den sin friskhed igen og dufter dejligt af træ.

Sammen med din RAM’N modtager du også rawplugs og en kvadratisk bagskive af træ, som sikrer at RAM’N kan dreje 360 grader. Se vores nemme guide til, hvordan du bruger RAM’N her.

Følg med i RAM’N universet på facebook og Instagram.


Måske kan du også lide

Gavekort

kr. 250,00kr. 650,00
VelkomstgaveSpar 10% på dit første køb

Bliv en del af vores kreative univers og modtag en rabatkode på 10%. Vi sender løbende spændende nyheder, gode tilbud og masser af kreative tips.

Privacy Preference Center

DKK Dansk krone
EUR Euro