Historien om RAM'N - et familieeventyr

RAM’N blev skabt i 2013 og udsprang af kærligheden til vores døtre. Vi ville anerkende deres kreativitet og vise, at vi værdsatte deres kunst. Nu hjælper vi andre forældre med at gøre det samme. Læs vores historie her.

En kærlighedserklæring til vores døtre

Om RAM'N

Vi følte os som de dårligste forældre, når pigerne stolt kom hjem med kunstværker, som blot endte i en bunke eller blev gemt væk i en kasse. Specielt for Thomas, som er møbelsnedker og designer, var det vigtigt, at deres kreativitet blev anerkendt. Men det var svært, når tegningerne aldrig blev rammet ind, fordi vi ikke fik os taget sammen til at gøre det.

Derfor gik hans krøllede hjerne i gang med at udtænke og designe en ramme, der var lige så fin som de andre rammer i huset. Vi fik mange små kunstgaver af pigerne, så den skulle også kunne opbevare rigtig mange tegninger. Og det skulle være nemt og hurtigt for børnene selv at sætte tegninger i, så alle kunstværkerne kunne få den hyldest, de fortjente.

RAM’N er en ren kærlighedserklæring til vores piger og deres kreative nysgerrighed, og en kærlighed til træ, godt håndværk og tidløst design.

Ramme i eg, pink

Fra kælder til Louisiana

De første RAM’N rammer blev skabt i kælderen på 9m2 under vores 2-værelses lejlighed. Men da en af de første 50 rammer blev solgt ind hos Louisiana for snart 7 år siden, tog vores eventyr for alvor fart. Da efterspørgslen og produktionen begyndte at stige, indgik vi et samarbejde med et beskyttet værksted, GHV i Skovshoved, som laver vores smarte indermekanisme. Siden da har godt 18.000 rammer været gennem vores hænder. Vi samler og pakker nemlig selv alle rammerne for at sikre, at kvaliteten og finishen er helt i top.

Siden har vi vundet en dansk og en udenlandsk designpris, været i Go morgen DK, Ramasjang, Kender du Typen og Løvens Hule og RAM’N er brugt i indretning på kontorer, institutioner, kirker og hospitaler. I 2018 fik vi vores hidtil største ordre på 850 stk. til en ny skole. Vi glæder os til de mange nye udfordringer, der venter os. Og vi glæder os til at hjælpe endnu flere forældre med at hylde deres børns kreativitet.

Børn skal anerkendes

Vi vil være med til at skabe en verden, hvor børn føler sig værdifulde og udlever deres fulde potentiale. Et vigtigt sted at starte er at anerkende børn og sikre, at de føler selvværd og selvtillid. Derfor er RAM’N designet i børnehøjde. Det vil sige, at dens intuitive design gør det muligt for børnene selv at bruge RAM’N, og så er der plads til hele 50 tegninger. Det betyder, at de selv kan bestemme, hvornår en tegning er færdig og fortjener at blive rammet ind. Det lærer dem, at processen er vigtigere end resultatet – det er vigtigt, at børn ikke føler sig presset til præstationer. Vi modtager ofte søde beskeder fra forældre, som fortæller os, at RAM’N hjælper dem med at anerkende deres børn i en travl hverdag, og at den har betydet meget for deres kreative udvikling.

Awards

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.