kr. 449,00kr. 749,00

Sammensæt din helt egen RAM’N! Vælg først størrelse, dernæst træsort og til sidst kantliste. Det er ikke sikkert, vi har lige den kombination, du søger. Men har du en særlig forespørgsel, så send os en mail til info@ramn.dk. Vi produktudvikler hele tiden og hvis vi får nok ønsker laver vi måske lige netop den RAM’N, du drømmer om. 

🎁 Vi pakker gratis dine julegaver fint ind. Skriv en kommentar ved checkout, hvis din ordre skal pakkes ind.

Ryd

Varenummer DDER Kategori

Beskrivelse

Design din helt egen RAM’N! Vælg først størrelse, dernæst træsort og til sidst kantliste. Vores RAM’N i eg med trækant fås både i størrelse A5, A4 og A3. RAM’N i eg fås også med akrylkant i flere forskellige farver i størrelsen A4. RAM’N i røget eg med trækant fås i størrelserne A4 og A3. RAM’N i røget eg fås også med de farverige akrylkanter i A4-størrelse. Vores fine, lyse ahorns-ramme fås i A4 med akrylkant i flere forskellige farver. RAM’N findes også i lakeret træ i hvid og sort, som begge fås i både A4 og A3. Uanset hvordan du sammensætter din egen RAM’N, kan du være sikker på, at den er fremstillet af FSC-certificeret træ.

Prøv kombinationerne af og design din egen RAM’N. Det er ikke sikkert, vi har lige den kombination, du søger. Men har du en særlig forespørgsel, så send os en mail til info@ramn.dk. Vi produktudvikler hele tiden og hvis vi får nok ønsker, laver vi måske lige netop den RAM’N, du drømmer om. 

Se også vores øvrige produkter her og se hvordan du bruger din nye RAM’N her.

Om RAM’N
Vi skabte RAM’N for at vise vores døtre, at vi anerkender deres kreativitet og værdsætter deres kunst. Og vi ville være med til at gøre op med den præstationskultur, som presser mange børn og unge i dag. RAM’N er en kærlighedserklæring til børns kreative nysgerrighed, og til træ, godt håndværk og tidløst design. Læs vores historie her.

Følg med i RAM’N universet på facebook og Instagram.

Yderligere information
Vægt 1,2 kg
Størrelse 33 × 24 × 4,5 cm
Vælg størrelse

, ,

Vælg træsort

, , , ,

Vælg kantliste

, , , , , , , ,

DKK Dansk krone
EUR Euro