fbpx

Design din helt egen RAM’N! Vælg først størrelse, dernæst træsort og til sidst kantliste. Vores RAM’N i eg med trækant fås både i størrelse A5, A4 og A3. RAM’N i eg fås også med akrylkant i flere forskellige farver i størrelsen A4. RAM’N i røget eg med trækant fås i størrelserne A4 og A3. RAM’N i røget eg fås også med de farverige akrylkanter i A4-størrelse. Vores fine, lyse ahorns-ramme fås i A4 med akrylkant i flere forskellige farver. RAM’N findes også i lakeret træ i hvid og sort, som begge fås i både A4 og A3.

Prøv kombinationerne af og design din egen RAM’N. Det er ikke sikkert, vi har lige den kombination, du søger. Men har du en særlig forespørgsel, så send os en mail til info@ramn.dk. Vi produktudvikler hele tiden og hvis vi får nok ønsker, laver vi måske lige netop den RAM’N, du drømmer om. 

Se også vores øvrige produkter her og se hvordan du bruger din nye RAM’N her.

Om RAM’N
Vi skabte RAM’N for at vise vores døtre, at vi anerkender deres kreativitet og værdsætter deres kunst. Og vi ville være med til at gøre op med den præstationskultur, som presser mange børn og unge i dag. RAM’N er en kærlighedserklæring til børns kreative nysgerrighed, og til træ, godt håndværk og tidløst design. Læs vores historie her.

Følg med i RAM’N universet på facebook og Instagram.


Måske kan du også lide

Ramme i hvid, lakeret træ

Ramme i lakeret træ, hvid

kr. 649,00kr. 699,00
Ramme i røget eg, træ

Ramme i røget eg med trækant

kr. 599,00kr. 699,00
VelkomstgaveSpar 10% på dit første køb

Bliv en del af vores kreative univers og modtag en rabatkode på 10%. Vi sender løbende spændende nyheder, gode tilbud og masser af kreative tips.

Privacy Preference Center

DKK Dansk krone
EUR Euro