Hold kunstværket op mod RAM’N, og giv det et let tryk. Så er det rammet fint ind, som et kunstværk fortjener. Din ramme kan drejes, så den tilpasser sig tegningen, og der er plads til 50 A4-ark. Du kan nemt ramme alt ind fra børnetegninger til madplaner og flotte sider fra jeres yndlings blade. Kun fantasien sætter grænser, og så har du opbevaret alle dine skatte samtidig. Når RAM’N skal tømmes, klikkes den nemt af på bagsiden, og I kan nu se udviklingen i tegningerne. Du kan som noget nyt udskifte akryl-kantlisten og give din RAM’N et helt nyt look.

Nyttig information
Rammen leveres ubehandlet. Hvis du ønsker at træet skal have en mørkere glød, kan træet behandles med bivoks. Du kan vaske din RAM’N i sæbespåner og tørre den med en tør klud. Så får den sin friskhed igen og dufter dejligt af træ.

Se vores nemme guide til, hvordan du bruger RAM’N her.

Om RAM’N
Vi skabte RAM’N for at vise vores døtre, at vi anerkender deres kreativitet og værdsætter deres kunst. Og vi ville være med til at gøre op med den præstationskultur, som presser mange børn og unge i dag. RAM’N er en kærlighedserklæring til børns kreative nysgerrighed, og til træ, godt håndværk og tidløst design. Læs vores historie her.

Følg med i RAM’N universet på facebook og Instagram.


Måske kan du også lide

Ramme i hvid, lakeret træ

Ramme i lakeret træ, hvid

kr. 649,00kr. 699,00
Ramme i eg, klar

Design din egen RAM’N

kr. 449,00kr. 749,00
DKK Dansk krone
EUR Euro