fbpx

Sig HURRA for dit barns kreativitet med en RAM’N ramme i røget eg med kantliste i akryl. RAM’Ns unikke design gør det nemt for børn selv at ramme sine tegninger ind, og rammen kan drejes så den kan tilpasse sig kunstværket. Den kreative proces er vigtigere end det færdige produkt – derfor er der plads til hele 50 A4-ark. Når RAM’N er fyldt, kan den nemt tømmes igen ved at klikke bagsiden af, og nu kan I bladre tegningerne igennem og mindes de gode kreative stunder, samt se udviklingen.

Giv din RAM’N en ny farve
Du kan nemt udskifte akrylkanten på din RAM’N og give den et helt nyt look. Køb ekstra akrylkanter
 her, og følg denne guide, som viser dig hvordan du nemt selv udskifter dem på din ramme.

Produktspecifikationer
Mål: L: 33 cm, B: 24 cm, D: 4,5 cm
Plads til 50 ark
Alder fra 0 år
RAM’N er fremstillet af FSC-certificeret træ.

Nyttig information
Når du modtager din RAM’N ramme i røget eg får du også rawplugs til ophæng og en kvadratisk træplade til bagsiden, der sikrer at rammen kan drejes 360 grader. Se vores nemme guide til, hvordan du bruger RAM’N her.

RAM’N er designet og bygget til at holde i årevis. Skulle den have brug for at blive frisket op, kan du vaske den i sæbespåner og tørre den med en tør klud. På den måde får den sin friskhed igen og dufter dejligt at træ.

Om RAM’N
Vi skabte RAM’N for at vise vores døtre, at vi anerkender deres kreativitet og værdsætter deres kunst. Og vi ville være med til at gøre op med den præstationskultur, som presser mange børn og unge i dag. RAM’N er en kærlighedserklæring til børns kreative nysgerrighed, og til træ, godt håndværk og tidløst design. Læs vores historie her.

Følg med i RAM’N universet på facebook og Instagram.


Måske kan du også lide

Ramme i røget eg, træ

Ramme i røget eg med trækant

kr. 599,00kr. 749,00
Ramme i sort, lakeret træ

Ramme i lakeret træ, sort

kr. 649,00kr. 749,00

Privacy Preference Center

DKK Dansk krone
EUR Euro