Vores RAM’N ramme i ahorn er designet i børnehøjde. Det betyder at det er nemt for børn selv at ramme en tegning ind. Den kreative proces er nemlig vigtigere end den “perfekte tegning”. Derfor er der plads til hele 50 tegninger, så der er rig mulighed for at slippe kreativiteten løs. Rammen kan dreje 360 grader, så den passer både til stående og liggende tegninger. Når rammen er fyldt kan den nemt tømmes ved at klikke bagsiden af, og I kan nu bladre igennem de mange fine kunstværk og se udviklingen.

Giv din RAM’N et nyt look med nye farver
Udskift akrylkanten med en ny farve efter humør og behov. Så får RAM’N og rummet hurtigt et helt nyt look. Du kan finde ekstra akrylkanter lige her, og på denne side kan du se, hvordan du udskifter akryllisterne. Du modtager også en guide sammen med dit produkt.

Produktspecifikationer
Mål: L: 33 cm, B: 24 cm, D: 4,5 cm
Plads til 50 ark
Alder fra 0 år
RAM’N er fremstillet af FSC-certificeret træ.

Nyttig information
Sammen med din RAM’N ramme i ahorn modtager du også rawplugs og en bagskive af træ, som sikrer at rammen kan dreje 360 og dermed passe til enhver tegning uanset vinkel. Vi har lavet en lille guide, hvor du kan se, hvordan RAM’N hænges op og bruges her.

RAM’N er bygget til at holde i generationer, så den kan bringe så megen glæde som muligt. Hvis den får brug for at blive frisket lidt op, kan den vaskes i sæbespåner og aftørres med en tør klud. Så får den sin friskhed og skønne duft af træ igen.

Om RAM’N
Vi skabte RAM’N for at vise vores døtre, at vi anerkender deres kreativitet og værdsætter deres kunst. Og vi ville være med til at gøre op med den præstationskultur, som presser mange børn og unge i dag. RAM’N er en kærlighedserklæring til børns kreative nysgerrighed, og til træ, godt håndværk og tidløst design. Læs vores historie her.

Følg med i RAM’N universet på facebook og Instagram.


Måske kan du også lide

EUR Euro