fbpx

Hyld dit barns kreativitet med en RAM’N ramme i smukt, lyst egetræ med pink kantliste i akryl. Hold kunstværket op mod RAM’N, og giv det et let tryk. Så er det rammet fint ind, som et kunstværk fortjener. Din ramme kan drejes, så den tilpasser sig tegningen, og der er plads til 50 A4-ark. Du kan nemt ramme alt ind fra børnetegninger til madplaner og flotte sider fra interiørblade. Kun fantasien sætter grænser, og så har du opbevaret alle dine skatte samtidig. Når RAM’N skal tømmes, klikkes den nemt af på bagsiden, og I kan nu se udviklingen i tegningerne. Du kan som noget nyt udskifte akryl-kantlisten og give din RAM’N et helt nyt look. Tilkøb en ekstra kantliste og skift farve i rammen, når du har lyst.

Produktspecifikationer:
Mål: L: 33 B: 24 D: 4,8
Plads til 50 A4 ark
Alder fra 0 år
Indeholder rawplugs og lille kvadratisk træplade, så RAM’N kan dreje 360 grader

Nyttig information:
Rammen leveres ubehandlet. Hvis du ønsker at træet skal have en mørkere glød, kan træet behandles med bivoks. Du kan vaske din RAM’N i sæbespåner og tørre den med en tør klud. Så får den sin friskhed igen og dufter dejligt af træ.

Se vores nemme guide til, hvordan du bruger RAM’N her.

 

Om RAM’N:

Det der satte gang i RAM’N var, at når vores piger stolt kom hjem med kunstværker, så endte de i bedste fald på køleskabet, hængt op med tape, i en bunke eller gemt væk i en kasse. Specielt for Thomas, som er møbelsnedker og designer, var det vigtigt, at deres kreativitet blev anerkendt. Men det var svært, når tegningerne aldrig blev rammet ind i en travl hverdag.

Derfor gik hans krøllede hjerne i gang med at udtænke og designe en ramme lige så fin som de andre i huset. Vi fik mange små kunstgaver af pigerne, så den skulle også kunne opbevare rigtig mange tegninger. Og det skulle være nemt og hurtigt for børnene selv at sætte tegninger i, så alle kunstværkerne kunne få den hyldest, de fortjente.

Vi ser RAM’N som en ren kærlighedserklæring til børn og deres kreative nysgerrighed, og en kærlighed til træ, godt håndværk og tidløst design.

Find os på Facebook og Instagram.


Måske kan du også lide

Ramme i eg, klar

Design din egen RAM’N

kr. 449,00kr. 699,00

Ahorn, pink kant

kr. 519,00
Ramme i sort, lakeret træ

Ramme i lakeret træ, sort

kr. 649,00kr. 699,00
VelkomstgaveSpar 10% på dit første køb

Bliv en del af vores kreative univers og modtag en rabatkode på 10%. Vi sender løbende spændende nyheder, gode tilbud og masser af kreative tips.

Privacy Preference Center

DKK Dansk krone
EUR Euro