skip to Main Content

Røget eg — lyseblå akryl

649 DKK

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=tE-zc-594Ec&w=560&h=315]

På lager

Beskrivelse

Røget eg er en meget elegant træsort med en dyb mørk farve, her sat sammen med en lyseblå akrylskinne.

Indram børns tegninger på 2 sekunder

Læg kunstværket på trækanten, og giv den et let tryk, så er den rammet fint ind, som et voksent kunstværk.

Du kan sætte alt ind fra børnetegninger til illustrationer til madplaner og flotte sider fra interiør blade. Kun fantasien sætter grænser, og så har du opbevaret alle dine skatte samtidig. Når RAM’N skal tømmes klikkes den af på bagsiden, der er lavet med et lækkert gummibeslag. Det er næsten som at åbne Pandoras boks, nu kan alle tegningerne nydes igen.

Genial gaveide

RAM’N er blevet en meget populær gave ide til moren og faren. Moren der går med den evige dårlige samvittighed over ikke at få hængt barnets første krusseduller op. Her i familien var det dog faren Thomas, der ville anerkende vores pigers kreativitet, sådan opstod RAM’N. Men RAM’N appellerer i den grad også til fædre med de lækre materialer og håndværket, der ses og føles så snart man holder RAM’N. Teknikken i RAM’N med kliksystem og indermekanisme og lækkert design tiltaler de fleste mænd, og det gælder både unge som ældre.

Men bedsteforældrene og oldeforældrene, der har alt, står også i kø, og her er udfordringen tit at der er mange børnebørn, men mange starter med én og så kan der står én til på næste gaveliste eller til jul :o)

Det er også en fornøjelse for børnene at modtage eller vælge en RAM’N, som de selv har valgt til deres kunstværker. Vi hører tit at de for ejerfornemmelser over deres ramme “Det er MIN RAM’N”. Der kan de lave deres egne udstillinger, tænk at have sådan et stykke “legetøj”.                                                                                     Et slow produkt der er lavet til at skulle holde i mange år og indeholde mange vigtige ting :o)

Flere institutioner indkøber også RAM’N så barnet modtager en ramme ved start, og ved afslutningen kan barnet få sin egen RAM’N med sig. Så kan man se hele udviklingen :o) Ring endelig for et uforpligtigende tilbud ved køb af 10 eller flere.

Nyttig information:

  • Mål: L: 33 B: 24 D: 4,8
  • Alder fra 0 år som oplagt barselsgave/dåbsgave
  • Vi kalder RAM’N “the no glass frame”, så der er ikke noget glas, der kan gå i stykker eller som giver genspejl :o) En lille fjeder i indermekanismen gør at kunstværket trykkes let ind. Fra 3 årsalderen kan børnene selv trykke deres tegning ind.
  • Plads til 50 A4 ark
  • Indeholder rawplugs og lille fibertræs plade så RAM’N kan dreje 360 grader
  • Rammen leveres ubehandlet. Hvis du ønsker at træet skal have en mørkere glød, kan træet behandles med bivoks.  Du kan vaske din RAM’N i sæbespåner og tørre den med en tør klud. Så får den sin friskhed igen og dufter dejligt af træ.
Back To Top