Hyld dit barns kreativitet med en hvid ramme fra RAM’N i lakeret træ. Alle kan finde ud af at ramme ind med en RAM’N. Man skal nemlig blot holde kunstværket op mod rammen, og giv det et let tryk. Så er det rammet fint ind, som et kunstværk fortjener. Der er plads til hele 50 ark og så kan rammen dreje 360 grader, så den tilpasses tegningen. Du kan sætte alt ind fra børnetegninger til madplaner og flotte kunstplakater. Når RAM’N skal tømmes, klikkes den nemt af på bagsiden, og I kan nu se udviklingen i tegningerne.

Produktspecifikationer
Mål A4: L: 33 cm, B: 24 cm, D: 4,5 cm
Mål A3: L: 45 cm, B: 33 cm, D: 4,5 cm
Plads til 50 ark
Alder fra 0 år
RAM’N er fremstillet af FSC-certificeret træ.

Nyttig information
Sammen med en hvid ramme modtager du også rawplugs og en kvadratisk bagskive af træ, som sikrer at RAM’N kan dreje 360 grader. Se vores nemme guide til, hvordan du bruger RAM’N her.

Om RAM’N
Vi skabte RAM’N for at vise vores døtre, at vi anerkender deres kreativitet og værdsætter deres kunst. Og vi ville være med til at gøre op med den præstationskultur, som presser mange børn og unge i dag. RAM’N er en kærlighedserklæring til børns kreative nysgerrighed, og til træ, godt håndværk og tidløst design. Læs vores historie her.

Følg med i RAM’N universet på facebook og Instagram.


Måske kan du også lide

DKK Dansk krone
EUR Euro