skip to Main Content

Hvidlakeret/ A4

649 DKK

RAM’N i hvidlakeret lærketræ.

Selve kanten er også udført i træ i stedet for i akryl.

Samme gode kvalitet og funktionalitet som RAM’N med akryl.

Ikke på lager

Beskrivelse

RAM’N i hvidlakeret lærketræ i A4 størrelse

Den har stadig samme funktionalitet som RAM’N med akryl, men den har et andet udtryk fordi den er uden akryl skinnen, og er samlet med dyvler for stor styrke og holdbarhed.

Så på 2 sekunder kan du sætte børnetegningen ind. Lig kunstværket på trækanten, og giv den et let tryk, så er den rammet fint ind, som et voksent kunstværk.

Du kan sætte alt ind fra børnetegninger til illustrationer til madplaner og flotte sider fra interiør blade. Kun fantasien sætter grænser, og så har du opbevaret alle dine skatte samtidig. Når RAM’N skal tømmes klikkes den af på bagsiden, der er lavet med et lækkert gummibeslag. Det er næsten som at åbne Pandoras boks, nu kan alle tegningerne nydes igen.

RAM’N er blevet en meget populær gave ide til moren og faren. Moren der går med den evige dårlige samvittighed over ikke at få hængt barnets første krusseduller op. Her i familien var det dog faren Thomas, der ville anerkende vores pigers kreativitet, sådan opstod RAM’N. Men RAM’N appelerer i den grad også til fædre med de lækre materialer og håndværket, der ses og føles så snart man holder RAM’N. Teknikken i RAM’N med kliksystem og indermekanisme og lækkert design tiltaler de fleste mænd, og det gælder både unge som ældre.

Men bedste forældrene og oldeforældrene, der har alt, står også i kø, og her er udfordringen tit at der er mange børnebørn, men mange starter med én og så kan der står én til på næste gaveliste eller til jul :o)

Flere institutioner indkøber også RAM’N så barnet modtager en ramme ved start, og ved afslutningen kan barnet få sin egen RAM’N med sig. Så kan man se hele udviklingen :o) Ring endelig for et uforpligtigende tilbud ved køb af 10 eller flere.

Nyttig information:

  • Alder fra 0 år som oplagt barselsgave/dåbsgave
  • Vi kalder RAM’N “the no glass frame”, så der er ikke noget glas, der kan gå i stykker eller som giver genspejl :o) En lille fjeder i indermekanismen gør at kunstværket trykkes let ind. Fra 3 årsalderen kan børnene selv trykke deres tegning ind.
  • Plads til 50 A4 ark
  • Indeholder rawplugs og lille filtmåtte så RAM’N kan dreje 360 grader
  • Du kan tørre din RAM’N af med en hårdtopvredet klud.

Yderligere information

Størrelse 45 × 32.5 × 4.3 cm
Back To Top