skip to Main Content

RAM’N I LØVENS HULE

RAM’N var med i 2. sæson af Løvens Hule i 2016. Vi fik ikke en investering i hus, men blev en hel del rigere på ideer og inspiration til RAM’Ns fremtid. Løverne gav os 45 min sparring, så meget værdifuldt!! Vi var selvfølgelig skuffede men kom med i et lille fint klip om at lave produkter med hjertet, og det er RAM’N <3

Du kan se det lille klip 15.50 min inde i afsnittet. En af grundene til at løverne ikke slog til, var vores dyre danske produktion, men det har været et varemærke for os. Om vi kan blive ved med det må tiden vise :o)

Set i bagspejlet er vi faktisk glade for vi ikke fik en løve ombord, for vi er virkelig nogle mennesker der sætter vores frihed på alle måde meget højt. Vi gør nok ikke helt tingene som andre gør, vi gør det på vores måde, og det lykkes alligevel ( også selvom vi aldrig har haft en forretnings plan, men vi har masser af planer og drømme :o)!!

Vi nyder at vi ikke er afhængig af nogen, og det har betydet at vokse stille og roligt helt organisk, og det passer vores temperament rigtig godt, og det er det vigtigeste for os :o)

Se afsnittet her.

Danish Design Awards 2017

DANISH DESIGN AWARDS 2017 RAM'N vandt i kategorien Peoples Choice under Danish Design Awards i 2017. Vi fik 16% af alle stemmer og var op i mod Grundfos, Louisiana museet, NOMA, Bang & Olufsen, BIG m. fl. så vi var…

German Design Awards 2019

GERMAN DESIGN AWARDS 2019 RAM'N vandt Special Mention i kategorien Home Textiles and Interiors under German Design Awards 2019. Du kan læse juryens udtalelse her.

Back To Top