skip to Main Content

Hvem er vi?

Vi hedder Marie-Louise og Thomas og vi startede vores lille firma i 2013. Baggrunden var at vores to piger Mathilda og Helena tegnede de skønneste små kunstværker. Og Thomas synes ikke køleskabs- eller tape- eller tegnestifts løsningen var særlig anerkendede. Thomas er møbelsnedker så han gik i gang med at rode nede i pulterrummet. Målet var en ramme lige så fin som de andre i huset. Det skulle også være nemt og hurtigt at sætte tegninger i, for vi fik aldrig selv taget os sammen til at putte dem i en normal ramme. Og vi fik mange små kærlighedserklæringer, så den skulle også kunne opbevare kunstværkerne.

HISTORIEN BAG RAM’N

Kan du huske hvor meget du som barn gjorde dig umage med dine tegninger?

Det kan vi, og derfor opstod idéen om en billedramme hvor vi nemt og hurtigt kunne sætte en tegning op lige når vi havde fået den af et begejstret barn.

Desuden ville vi gerne have, at rammen passede sammen med de rammer man normalt udstiller kunst og fotografier i, for at vise børnene at deres kunst er lige så meget værd som de andre ting der bliver udstillet på husets vægge.
Resultatet hedder RAM’N, ligesom man siger det.

Håndværk

2 år gik der fra første ide til det endelig produkt som det ser ud i dag, så der har været et par prototyper undervejs :-)

Rammerne er fremstillet efter danske møbeltraditioner på et anerkendt møbelsnedkeri på Falster, og mekanismen bliver samlet på det beskyttede værksted Gentofte Håndarbejds Værksted. Det er kvalitet der kan mærkes af både børn og voksne. Vi oplever at folk bliver overraskede over kvaliteten når de får en RAM’N mellem hænderne.

Har du spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om RAM’N, så send os en besked og vi vil svare så hurtigt vi kan.

Back To Top