Om RAM’N

Billedrammer til børnetegninger i unikt dansk design | RAMN

Det der er blevet til RAM’N® startede med at vi fik en masse sjove og mange gange virkelig flotte tegninger af vores piger. Tegninger, som vi synes fortjente at blive vist frem på en flot måde og så måtte det gerne være nemt og hurtigt!

Men det var også fordi jeg savnede at arbejde med mine hænder efter mange år hvor jeg mest brugte en computer til designarbejde. Så jeg indrettede et lille værksted nede i kælderen og begyndte at afprøve forskellige idéer jeg havde til at hænge børnenes tegninger op.

De første 25 stk. fremstillede jeg selv og de kom ud og hænge hos venner der havde børn, for at finde ud af om de virkede.

Nu er det et fremragende snedkeri – PH’s snedkeri i Eskilstrup på Falster der laver træarbejdet, mens Gentofte Håndarbejdsværksted står for at fremstille mekanismen og delene til den.

Solvej 23 • 3100 Hornbæk

25 36 25 73

Efter aftale