skip to Main Content

Betaling

Alle priser på ramn.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25% moms.

Du kan betale med Dankort, VISA Dankort, VISA, MaterCard, Meastro, MobilePay og bankoverførsel

Fragt og levering

Vi bestræber os på at levere inden for 1-3 hverdage i Danmark og 2-7 hverdage inden for Europa med mindre andet fremgår. Men i højsæsonen her ved juletid kan der forekomme leveringstider optil  10 dage, men ALLE ordre komme ud inden jul. Hvis der er haster sager, så skriv endelig i kommentarfeltet og vi bekræfter i løbet af 24 timer.

Dine varer sendes med Postnord og GLS.

Skriv i kommentarfeltet om du ønsker levering uden omdeling, dvs. til postboks/ posthus, med omdeling dvs. til din dør eller til dit arbejde.

Hvis du ikke skriver noget leverer vi uden omdeling til nærmeste posthus/boks.

Fragt indenfor Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland, koster 29 kr. hvis du ønsker uden omdeling, dvs. til postboks, posthus el. pakkeshop.

Fragt indenfor Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland, koster 39 kr. hvis du ønsker med omdeling, dvs. til din dør eller til arbejde.

I anledning af julen så garanterer Postnord og GLS at alle ordre der kommer ind til os inden kl 12.00 d. 20.12 når frem i DK inden d. 24.12, så det garanterer vi også :o)

Afhentning

Du er meget velkommen til at komme forbi Hornbæk og købe RAM’N hos os på Havnevej 6 omme i gården.
Det er dog vigtigt at du først laver en aftale på mail: info@ramn.dk eller telefon: 3149 0022

Vi glæder os til at se dig!

Returnering og fortrydelsesret

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 30 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives via e-mail til info@ramn.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 30 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra du har fået den i din besiddelse. Du skal vedlægge en kopi af din faktura.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord — du kan pakke rammerne ud, og se på dem, som hvis du var i en fysisk butik.

Hvis varen er beskadiget, hæfter du for dette, og værdiforringelsen vil blive fratrukket beløbet, du får tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 30 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet eller vil have din vare byttet kan du benytte vores returside

 

Venlig hilsen

Thomas Pii Winkel

RAM’N

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles på telefon: 31490022 eller pr. e-mail: info@ramn.dk.

Du kan også udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur med tydelig fejlbeskrivelse. Vi betaler naturligvis dine forsendelsesomkostninger, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage.

Reklamationsvarer sendes til:

RAM’N®
Havnevej 6, gården
3100 Hornbæk

Sikkerhed

Hos RAM’N® behandles dine kontaktoplysninger som fortrolige og videregives ikke til tredjemand.

Træ

For en god ordens skyld, skal vi understrege at vi ikke kan garantere, at de farver du oplever på din skærm, præcist afspejler farverne på vores fysiske produkter. Det skyldes at det er træ rammerne er fremstillet af, og derfor vil der altid være variationer i farven og åretegninger. Hvis du er i tvivl om noget, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os.

Copyright

Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet af ophavsret og tilhører RAM’N®. Billeder og grafik fra hjemmesiden må ikke ændres eller beskæres. Materiale, herunder billeder og grafik, udarbejdet af RAM’N® må ikke reproduceres og må ikke bruges i kommercielle sammenhænge uden at der henvises til RAM’N®. RAM’N® har den fulde ophavsret til design og koncept.

RAM’N® er beskyttet varemærke og har designbeskyttelse i Danmark og i Europa.

Kontaktinformation

RAM’N®
Havnevej 6, gården
3100 Hornbæk
info@ramn.dk
www.ramn.dk
CVR 21 23 23 00

Kontaktperson
Thomas Pii Winkel
Telefon 3149 0022
info@ramn.dk

Back To Top