skip to Main Content

Hvad er RAM’N

RAM’N er en billederamme i massivt træ i prisvindende dansk design, hvor du kan indramme en børnetegning, illustration, foto etc. på 2 sekunder. Der kan være plads til 50 kunstværker, inden RAM’N skal tømmes.

Den bliver produceret på et dansk møbelsnedkeri, og den unikke indermekanisme bliver lavet på et beskyttet værksted også i Danmark. Den sørger for at RAM’N kan dreje 360, som den eneste på markedet. Så kan barnet selv sætte dets tegning i, og så kan den også hænge på skrå vægge.

RAM’N er af højeste kvalitet og skabt til at kunne sprede glæde og kreativitet i mange år. Et slowproduct – den geniale gaveidé til hele familien – fra 0-99 år

Tusind tak for helt fantastisk service!! Har modtaget rammerne, og er vild med dem.
Tenna Toft

So fantastic! And I enjoy my children's drawings even more now :)
Trine Mayan
Jeg fik aldrig sagt tusind tak for dit hurtige svar og ekspedition af min nye RAM'N
Vi er meget glade for den og den bliver allerede brugt flittigt af vores 3årige pige. Hun er blevet produktiv i børnehaven
Vi har allerede givet vores varme anbefaling af jeres ramme videre til vores venner
Louise Skagen

Den appellerer absolut bredt. Faktisk har tegneglæden hos vores treårige søn har virkelig fået et skub, efter at vi fik Ram'n op! Nu vil han tegne hele tiden, og hittet er at få det "op i rammen!" (Godt at man kan tage tegninger ud igen, med den hast de produceres i).

Og svigermor forelskede sig i den, da jeg havde ønsket mig den i fødselsdagsgave. Med andre ord er hele familien fans!

Det er et supergodt design - på alle mulige måder!

Anette Troelsen

Vi fik rammerne idag. De er så smukke. Sikken en idé og hvilket fantastisk håndværk.

Tusind tak for muligheden for at kunne udstille mine børns smukke tegninger på bedste vis.

Anne Mette Quitzau

Hvordan virker den?

Hold tegningen op mod akryl-listen — og tryk — så er tegningen rammet ind. Når et nyt kunstværk er klar, trykkes det ind ovenpå det forrige. På den måde kan over 50 A4 kunstværker rammes ind før du behøver tænke på at tømme RAM’N. Nu ligger tegningerne i kronologisk orden, og du se udviklingen sammen med dit barn.

Hvis du sætter illustrationer i, kan du hurtigt lave en ny udstilling og så er de fine illustrationer gemt indeni imens, og bliver ikke beskadiget.

RAM’N kan hænges op på væggen med vedlagte rawplugs og filt, der sørger for at RAM’N kan dreje eller f. eks. stå på skrivebordet.

Hvis du vil være blandt de første der hører om tilbud og nyheder så…

Skriv dig op vores nyhedsbrev her

* påkrævet

Historien bag RAM’N

Kan du huske hvor meget du som barn gjorde dig umage med dine tegninger?

Det kan vi, og derfor opstod idéen om en billedramme hvor vi nemt og hurtigt kunne sætte en tegning op lige når vi havde fået den af et begejstret barn.

Desuden ville vi gerne have, at rammen passede sammen med de rammer man normalt udstiller kunst og fotografier i, for at vise børnene at deres kunst er lige så meget værd som de andre ting der bliver udstillet på husets vægge.
Resultatet hedder RAM’N, ligesom man siger det.

Du kan læse mere om os og evt. kontakte os her

VINDER AF GERMAN DESIGN AWARDS 2019

RAM’N FIK SPECIAL MENTION I KATEGORIEN HOME TEXTILES AND INTERIORS, OG DET ER VI MEGET GLADE FOR :-)
VI BYGGEDE DE FØRSTE RAM’N I ET KÆLDERRUM PÅ 9 M2 FOR CA 5 ÅR SIDEN. SÅ DET ER HELT UVIRKELIGT AT FÅ ANERKENDELSEN FRA TYSKLAND.

Vinder af Peoples Choice i Danish Design Awards 2017

Tak til alle der stemte på os :-)

Se mere her

Back To Top