skip to Main Content

HVAD ER RAM’N

RAM’N er en billederamme i massivt træ i prisvindende dansk design, hvor du kan indramme en børnetegning, illustration, foto etc. på 2 sekunder. Der kan være plads til 50 kunstværker, inden RAM’N skal tømmes.

Den bliver produceret på et dansk møbelsnedkeri, og den unikke indermekanisme bliver lavet på et beskyttet værksted også i Danmark. Den sørger for at RAM’N kan dreje 360, som den eneste på markedet. Så kan barnet selv sætte dets tegning i, og så kan den også hænge på skrå vægge.

RAM’N er af højeste kvalitet og skabt til at kunne sprede glæde og kreativitet i mange år. Et slowproduct – den geniale gaveidé til hele familien – fra 0-99 år

Hvordan virker den?

Hold tegningen op mod akryl-listen — og tryk — så er tegningen rammet ind. Når et nyt kunstværk er klar, trykkes det ind ovenpå det forrige. På den måde kan over 50 A4 kunstværker rammes ind før du behøver tænke på at tømme RAM’N. Nu ligger tegningerne i kronologisk orden, og du se udviklingen sammen med dit barn.

Hvis du sætter illustrationer i, kan du hurtigt lave en ny udstilling og så er de fine illustrationer gemt indeni imens, og bliver ikke beskadiget.

RAM’N kan hænges op på væggen med vedlagte rawplugs og filt, der sørger for at RAM’N kan dreje eller f. eks. stå på skrivebordet.

Hvis du vil være blandt de første der hører om tilbud og nyheder så…

Skriv dig op vores nyhedsbrev her

* påkrævet

VINDER AF GERMAN DESIGN AWARDS 2019

RAM’N FIK SPECIAL MENTION I KATEGORIEN HOME TEXTILES AND INTERIORS, OG DET ER VI MEGET GLADE FOR :-)
VI BYGGEDE DE FØRSTE RAM’N I ET KÆLDERRUM PÅ 9 M2 FOR CA 5 ÅR SIDEN. SÅ DET ER HELT UVIRKELIGT AT FÅ ANERKENDELSEN FRA TYSKLAND.

Vinder af Peoples Choice i Danish Design Awards 2017

Tak til alle der stemte på os :-)

Se mere her

Back To Top