Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder for alle leverancer fra RAM’N®.

Betaling

Alle priser på ramn.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25% moms.

Ordrebekræftelse og faktura

Så snart vi har modtaget din bestilling via internettet, sender vi dig en e-mail med en ordrebekræftelse. Denne e-mail vil indeholde oplysningerne om din bestilling og et ordrenummer. Når ordren er afsendt, vil du modtage en e-mail med din faktura.

Levering og fragt

Vi bestræber os på at levere inden for 1-3 hverdage i Danmark og 3-7 hverdage inden for Europa med mindre andet fremgår. Leveringstiden kan i særlige perioder være længere i forbindelse med ferieafholdelse og mangelfulde leverancer fra vores leverandører.

Dine varer sendes med Post Danmark. Hvis dine varer sendes som pakke og du ikke er hjemme når Post Danmark kommer, får du en pakkeseddel af Post Danmark, så du, indenfor den af Post Danmark stillede frist, kan afhente pakken på dit lokale posthus.

I købsprocessen tilføjes et beløb for fragt ved køb under 799 kr. Fragt indenfor Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland, koster 45 kr. Ved køb over 799 kr. betaler RAM’N® fragten.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives via e-mail til info@ramn.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra du har fået den i din besiddelse. Du skal vedlægge en kopi af din faktura.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord — du kan pakke rammerne ud, og se på dem, som hvis du var i en fysisk butik.

Hvis varen er beskadiget, hæfter du for dette, og værdiforringelsen vil blive fratrukket beløbet, du får tilbage.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet skal varen sendes til:

RAM’N®
Esthersvej 22C, 2.th.
2900 Hellerup

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles på telefon: 3149 0022 eller pr. e-mail: info@ramn.dk.

Du kan også udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur med tydelig fejlbeskrivelse. Vi betaler naturligvis dine forsendelsesomkostninger, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage.

Reklamationsvarer sendes til:

RAM’N®
Esthersvej 22C, 2.th.
2900 Hellerup

Sikkerhed

Hos RAM’N® behandles dine kontaktoplysninger som fortrolige og videregives ikke til tredjemand.

Træ

For en god ordens skyld, skal vi understrege at vi ikke kan garantere, at de farver du oplever på din skærm, præcist afspejler farverne på vores fysiske produkter. Det skyldes at det er træ rammerne er fremstillet af, og derfor vil der altid være varieriationer i farven og åretegninger. Hvis du er i tvivl om noget, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte os.

Copyright

Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet af ophavsret og tilhører RAM’N®. Billeder og grafik fra hjemmesiden må ikke ændres eller beskæres. Materiale, herunder billeder og grafik, udarbejdet af RAM’N® må ikke reproduceres og må ikke bruges i kommercielle sammenhænge uden at der henvises til RAM’N®. RAM’N® har den fulde ophavsret til design og koncept.

Kontaktinformation

RAM’N®
Esthersvej 22C, 2.th.
2900 Hellerup
info@ramn.dk
ramn.dk
CVR 21 23 23 00

Kontaktperson
Thomas Pii Winkel
Telefon 3149 0022
tw@ramn.dk

Solvej 23 • 3100 Hornbæk

25 36 25 73

Efter aftale